Voluit leven, het is een kunst

Doelen bepalen waar jij warm voor loopt en deze met zelfvertrouwen en (zelf)leiderschap realiseren. Om zowel professioneel als privé je passie te volgen, je kwaliteiten optimaal te benutten, je goed te voelen in je omgeving en in de omgang met anderen. In dit programma richten we ons een jaar lang op jou en het leven dat jij écht graag wilt leven.

We gaan in op belangrijke levenskwesties zoals 

  • hoe je kunt genieten van wat er op je pad komt
  • hoe je richting en kleur geeft aan je leven
  • hoe je op een versterkende manier kunt omgaan met tegenslag
  • hoe je je met jezelf en met anderen verbindt en 
  • hoe je kunt zorgen dat je emoties ondersteunend en opbouwend werken zodat jij in je kracht staat en voluit kunt leven

Het volledige programma omvat een mix van

  • training met veel ruimte voor zelfreflectie en interactie met de andere deelnemers
  • persoonlijke coaching op maat van jouw noden
  • creatie en realisatie van jouw wensen en doelen met je hoofd, hart en handen
  • beweging en ontspanning

We starten het jaarprogramma in de herfst en volgen het ritme van de seizoenen. Elke keer zorgen we voor een gevarieerde Levenskunstdag. En elke keer zet jij nieuwe boeiende stappen op jouw persoonlijk levenspad. De sprookjesachtige omgeving van domein Withof in Schoten is de ideale locatie hiervoor.

De herfst staat in het teken van reflectie. Je keert je naar binnen en kijkt terug op je leven. Je krijgt helder wat er echt toe doet en je leert te kijken vanuit je hart.
In de winter richten we ons op verlangen en zingeving. Je komt thuis, dicht bij jezelf en bij je dierbaren. En je maakt keuzes die van belang zijn voor je levenspad.
In de lente staan loslaten, groeien en je eigen plek innemen centraal. Je maakt ruimte voor je doelen en geeft hier invulling aan vanuit jouw unieke kracht.
In de zomer oogst je wat je gezaaid hebt. We geven aandacht aan grote en kleine momenten van het afgelopen jaar en maken tijd om te vieren. Want ook dat is een kunst.

Levenskunst bestaat uit 8 stappen: 1 telefonische intake, 4  Levenskunstdagen (van 9 tot 15.30 uur) en 3 persoonlijke coachingsgesprekken van telkens 1,5 uur. Levenskunst vindt plaats op domein Withof, Deurnevoetweg 8 in Schoten (dichtbij Antwerpen). 

 

Levenskunst: iets voor jou? 

Het Levenskunst programma is gericht op een ieder die -nog meer- voluit wil leven. En dit op alle gebieden: dus wil je meer in je kracht staan en je écht goed voelen op het vlak van werk, relaties, zelfvertrouwen en (zelf)leiderschap, je talenten benutten, je passie ervaren, balans vinden, kunnen loslaten en helemaal jezelf zijn… dan is dit programma iets voor jou.

Investering

Om voluit te leven bedraagt je investering in 4 seizoenen lang Levenskunst €1.050 excl. BTW. Alle begeleiding, materialen, gezonde lunches, drank en versnaperingen zijn inbegrepen. De groep houden we bewust klein, zodat er maximale ruimte voor interactie is.

Annuleringsvoorwaarden: 100% terugbetaling tot 4 weken voor aanvang, 50% terugbetaling tot 2 weken voor aanvang, daarna is geen restitutie meer mogelijk. 

Testimonials

Ik geniet meer van de kleine dingen, maak bewuster tijd voor de kinderen, ik heb mee gedaan aan een loopwedstrijd en loop nog steeds wekelijks, ik speel nu elke maandag padel en doe nog steeds yoga, ik ben afgevallen en heb super bloedresultaten. We hebben uitstapjes met én zonder de kinderen gepland. Ik ben meer ontspannen op het werk, ik zet mezelf minder onder druk en ben terug creatiever bezig. Al bij al maak ik gewoon vaker leukere keuzes en dat voelt goed.

Anne-Sophie De Caluwe

Ik zat op een tweesprong in mijn professionele leven en Levenskunst heeft mij doen inzien om naar mijn innerlijke stem te luisteren en hierop te vertrouwen. De fijne vrijdagen in groep waren een uitstekend rustmoment om even te onthaasten en ervaring uit te wisselen met een fantastische groep. Een echte aanrader!

Marieke Vermeersch

Ik ben rustiger sinds ik met Levenskunst begon. Ik train meer en ben volop bezig met gezonde drank en voeding. Ik heb minder stress, ga vaak wandelen en geniet volop van vriendschappen. Ook heb ik op werkvlak keuzes gemaakt en ik voel me er happy bij. Ik trek me minder aan van wat anderen over mij denken. Dank u Annemarieke om mij op dit niveau te brengen en ook dank u aan de fantastische groep!

Laurens Van Rompaey

Ik ben vooral dankbaar voor wat het leven mij biedt, ik heb door Levenskunst innerlijke en uiterlijke rust gevonden, ik geef en ontvang volop liefde en vriendschap, en luister en volg meer mijn hart, kortom ik sta positief in het leven en geniet van elke minuut! Voilà, kort maar krachtig… PROSIT op elk leven, ook dat van ieder van jullie!

Véronique Verheyen

Ik ben dankbaar voor alle wijsheid die ik bij elkaar sprokkelde. Ik heb een mooie weg uitgestippeld om meer zon in mijn leven te brengen. Er waren meer uitstapjes en meer muziek en vrienden. Kortom meer moois en liefde dankzij Annemarieke en de andere Levenskunstenaren in de groep!

Veerle Beyen

Ik heb me de laatste periode op vlak van gezondheid  verslagen gevoeld. Maar ik heb geleerd dat ik onverslaanbaar  ben. Het maakt niet uit wat er op mijn pad komt of hoe ik me  voel. Ik sta iedere keer weer op. Dagelijks mijn momentje  pakken, genieten van de kleinste dingen… geeft mij zoveel  energie. Ik sta mezelf toe om mezelf rust te gunnen. Anderen  staan niet voor mij op de rem, ik trek duidelijk mijn grenzen.  En ik besef meer en meer dat ik heel rijk ben! Tom, kids,  vrienden, collega’s,… ik ben goed omringd dus probeer ik dit  ook te waarderen. MERCIKES! 

Sandra Rooijmans

Ik ben blij en dankbaar dat ik dankzij het Levenskunst-traject nog meer geniet. Mijn moodboard staat in de living én op mijn netvlies en de visualisaties zijn zich aan het voltrekken. En nog een belangrijke: het glas is steeds vaker half vol en ik besef wat een bofkont ik ben met zo’n mooie zonen en super vrienden om me heen. Stiekem betrap ik me erop dat gescheiden zijn toch ook zijn voordelen heeft. Ik ben terug gestart met dedicated yoga, pure zelfverwennerij. Ook mijn nieuwe business werkt zoals ik het voor ogen had. Ik ben een blij en gelukkig mens.

Fabienne Claeys 

Man, wat heb ik in dat jaar veel geleerd, over mezelf en over mezelf in relatie tot anderen. Heel voelbare, concrete dingen, zoals de relatie met mijn man. Ik ben een heel nuchter, down to earth persoon maar dit programma heeft me werkelijk heel erg geholpen om de dingen open te trekken, onder ogen te zien en te accepteren, in een juist perspectief te plaatsen en vooral: om ze niet moeilijker te maken dan ze zijn.

Patricia Ooms

Zo’n Levenskunstdag is iets om al weken op voorhand naar uit te kijken en daarna zijn uw batterijen opgeladen alsof je 2 weken op vakantie bent gegaan. Levenskunst heeft mij lucht en rust gebracht. Het heeft mij met mijn voeten op de grond gebracht en mij nieuwe energie gegeven. Ik kan iedereen aanraden om dit programma te volgen en je leven te leiden op een manier die voor jou past.

Sofie Deleu

Ik was heel nieuwsgierig naar Levenskunst, want ik weet dat Annemarieke een heel goede coach is en ik was zoekende naar wat ik met mijn leven ga doen. Daar is nu veel meer duidelijkheid rond. Ik ben veel rustiger geworden en dat heb ik ook gezien bij de anderen: ik denk dat iedereen veel meer zijn rust, tevredenheid en dankbaarheid heeft voor wat ze in hun leven hebben, en voor hoe ze zijn.

Ingeborg De Buyser

Ik was mijn zelfvertrouwen kwijt en had een steuntje in m’n rug nodig. Annemarieke leidde en begeleidde me naar een gemakkelijkere en mooiere levenswijze. Ik had communicatieproblemen met de mensen op de werkvloer en ik kan wel 100% zeggen dat deze communicatie nu echt wel vlot. Ik beveel Levenskunst absoluut aan om stil te staan bij wat je hebt, wat je wilt en wat je ermee gaat doen.

Nadia Lemmen

Interesse? 

Meld je aan via mail avandenboogaard@mindshaping.be. Wil je eerst meer informatie, bel dan naar Annemarieke +32 499 10 50 60 of vul het contactformulier in.