pijltjesHelder en respectvol communiceren, dat maakt een wereld van verschil

Het lijkt zo eenvoudig: zeg gewoon wat je bedoelt en wilt en luister naar de ander. Maar velen weten niet hoe, waardoor miscommunicatie ontstaat. Met o.a. gebrek aan duidelijkheid, ergernis en demotivatie tot gevolg.

MiNDshaping biedt begeleiding om communicatie als krachtig middel te benutten. Communiceren vanuit authenticiteit (vanuit de eigenheid van het individu of de organisatie), met een heldere boodschap die is aangepast aan de doelgroep, op het juiste moment, de juiste plaats en met ruimte voor overleg en feedback, dat zijn enkele cruciale elementen van onze visie op krachtige communicatie.

Dit kan door:

  • individuele coaching
  • groepsbegeleiding ter optimalisatie van de teamcommunicatie. Dit is gewoonlijk een mix van training en coaching
  • communicatiemanagement in de vorm van advies en/of operationele communicatieondersteuning voor het opmaken van gerichte communicatieplannen en story-opbouw.
Testimonials

Annemarieke heeft veel pijlen op haar boog (communicatie, change, opleiding, hulp bij rekrutering, …) en zij is een grote meerwaarde in uiteenlopende projecten. In het kader van een reorganisatieproject heeft Annemarieke een sleutelrol gespeeld in change & communicatie, zowel voor mij, als transformation manager, als voor het hele bedrijf. Dankzij haar gestructureerde, efficiënte en pragmatische aanpak, heeft zij veel managers geholpen bij de voorbereiding van gevoelige en complexe communicatie: zij stond onder meer in voor het definiëren van de kernboodschap, de stakeholdersanalyse, het communicatieplan, de opvolging en ondersteuning. Zij is een betrouwbaar, zelfstandig en respectvol persoon aan wie je zonder zorgen werk kunt delegeren. Annemarieke is trouwens ook een fantastisch teamlid. Haar openheid van geest, haar vlotte communicatie (zowel in het Nederlands als in het Frans) en haar enthousiasme zijn drijvende krachten in elke organisatie.  

Géraldine ’t Serstevens, Consumer Sales Director Sanoma

Annemarieke is spontaan, to the point en heel menselijk in haar aanpak. Ze krijgt zeer snel een goed beeld op werkpunten door de juiste vragen te stellen en door haar groot inlevingsvermogen. Ze weet voor elke opdracht een geschikt voorstel op maat uit te werken en kan confronterende onderwerpen op een zeer respectvolle manier bespreekbaar maken. Een experte op HR vlak en steeds een plezier om mee samen te werken!

Anne-Sophie De Caluwé, Administration Manager Oost- en West-Vlaanderen Vinçotte

Interesse? Neem contact op: bel +32 499 10 50 60 of mail avandenboogaard@mindshaping.be