coachingSamen op weg naar een nieuwe dimensie

Het doel van coaching is om motivatie op gang te brengen om te veranderen en een vooraf bepaald doel te bereiken. Door bewustwording, inzicht en actie.

Als coach begeleid ik je eerst om je doel scherp te stellen. Dan analyseren we samen wat je huidige aanpak is. Wat denk, voel en doe je en wat is het gevolg daarvan? En wat kun en wil je anders doen of aanpassen om je doel te bereiken?

Je doorloopt een proces van denken, ervaren, kiezen en doen. Je evalueert en stuurt bij om steeds dichter bij je doel te komen. En wat als je afwijkt of niet weet wat te doen? Dan ben ik er om je in beweging te brengen, te ondersteunen en vertrouwen te geven. Zodat jij weer een nieuwe stap kunt zetten en hier ownership voor kunt en wilt nemen. Het is immers jouw traject, jouw doel en jouw kwaliteit van leven en/of werken waar we het voor doen.

Ik zal vereerd zijn om je gids te zijn.

Testimonials

Door het coachingstraject met Annemarieke ben ik veel milder geworden en ervaar ik meer lichtheid. Mijn vertrouwen en zelfvertrouwen zijn toegenomen, ik heb meer rust door meer structuur en een betere planning met meer ruimte. Ik heb geleerd mijn verwachtingen te uiten en ik ga confrontatie bij conflict niet meer uit de weg. Door mijn visie te delen, plant ik zaadjes en dit werkt blikverruimend voor mezelf en voor anderen. Ik ervaar minder energieverlies en minder stress, ik heb een positievere kijk op het leven gekregen en besef dat het vaak een kwestie van kiezen voor geluk is. Het was een intens, best confronterend proces maar nu vallen de puzzelstukjes op zijn plaats.

Wouter Raepsaet, Project Engineer R&D Vyncke

Annemarieke werd me als coach voorgesteld door ons personeelshoofd, vlak na de aankondiging van mijn interne promotie. Hoewel ik initieel de nood tot coaching niet inzag, heeft Annemarieke me meteen bij het kennismakingsgesprek overtuigd van haar toegevoegde waarde. Door haar luisterend oor, oprechte interesse en het stellen van schijnbaar open vragen, laat Annemarieke je reflecteren en zelf tot inzichten komen waar je je voorheen niet bewust van was. Terwijl ik coaching associeerde met beleren, weet ik nu dat het ook helemaal anders kan en heb ik me de gewoonte eigen gemaakt om mezelf in geval van twijfel de reflecterende vragen van Annemarieke te stellen. Ze geeft je een subtiel duwtje in de rug, waardoor je de rest van de weg vlotter aflegt en beter gewapend bent tegen tegenwind en eventuele hindernissen. 

Elisabet Van Caeneghem, Contract Manager Alcopa

In mijn nieuwe functie als Regional Sales Director kreeg ik van mijn werkgever Whoohoo een zeer mooi cadeau. Ik mocht namelijk gebruik maken van een personal coach. En ik moet toegeven dat wanneer je doorgroeit vanuit een salesfunctie naar een leidinggevende functie er best veel op je afkomt en je met een hoop vragen en twijfels zit.
Gelukkig dat ik met Annemarieke meteen op de juiste golflengte zat van wat er nog verbeterd kon worden. Na een paar inventarisatiegesprekken, kwam ze meteen met een aantal praktisch toepasbare tips en verbeteringen af. Gaande van gesprekstechnieken tot tijdsefficiënte oplossingen. Handig en goed voor het vertrouwen.
Annemarieke is niet de persoon die je beste vriend wil zijn…maar wel je beste spiegel. Soms confronterend, soms frustrerend, maar nooit vervelend noch beschuldigend. Bij mij heeft het voortreffelijk gewerkt. Na een aantal sessies kan je weer verder. Sterker en slimmer. En laat dat nu de bedoeling zijn van een externe coach. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Koen Soenen, National Sales Director Whoohoo

Interesse? Neem contact op: bel +32 499 10 50 60 of mail avandenboogaard@mindshaping.be