Het vinden, verbinden en verwereldlijken van jouw verhaal 


Hoezo?

Stel…

 • šje hebt een visie, een idee, een (business)plan of een strategie
 • šje wilt jezelf krachtig in de markt zetten voor een professionele start of wending
 • šof je vaart een nieuwe koers en je wilt je team of klanten mee aan boord

Dan sta je aan de vooravond van nieuwe avonturen en kansen. Maar hoe vind je het verhaal dat je wilt vertellen en hoe breng je dit authentiek en professioneel over? Hoe neem je anderen mee in jouw verlangens en toegevoegde waarde? Hoe breng je hen in vervoering?
Alles begint met een pakkend verhaal, jouw verhaal…

Storywatte?š

Storylogie’ is de leer van het verhaal. Van jouw verhaal, de weg daarnaartoe en de weg naar buiten. šIn een programma van 3,5 dag gespreid over 4 maanden gaan we met jou en andere verhalenvertellers op zoek naar jouw eigen verhaal. We beginnen bij jouzelf. Wat is het dat jou drijft en welke verlangens heb jij? We verbinden deze uitkomsten aan het verhaal dat je wilt vertellen. Zo bepalen we de belangrijkste verhaalingrediënten en laten deze groeien en openbloeien tot jouw unieke verhaal. En dan sturen we het de wereld in. Verhalen zijn er immers om verteld te worden. We verbinden jouw verhaal met de wereld die jij kiest. Klanten, medewerkers, partners, werkgevers, vrienden, … you name it. Ze zullen ervan smullen … en jij ook.

Een trilogie
 • šDag 1 – Verbinding met jezelf
  Wie ben je? Wat drijft jou, welke verlangens heb je?
 • šDag 2 – Verbinding met jouw verhaal
  Wat wil je vertellen en waarom? Het koppelen van verlangens en drijfveren aan jouw verhaal. Maak je verhaal persoonlijk en authentiek.
 • šDag 3 – Verbinding met de wereld
  Hoe breng je jouw verhaal goed over, wat spreekt aan, hoe raak je mensen met jouw verlangens, middels jouw verhaal? The art of storytelling.
 • šCentrale terugkomdag (optioneel)– Verbinding met je resultaat*
  We delen het resultaat van onze verhalen. Waar sta je nu? We vieren successen, leren, sturen bij en kijken samen vooruit naar de verdere groei van jouw verhaal.
  *Tweemaal per jaar organiseren we een centrale terugkomdag voor alle (voormalige) deelnemers.
Wat kun je verwachten?
 • šHands-on oefeningen om in contact te komen met jouw gevoelswereld en verlangens
 • šAchtergrond en theoretisch kader rond ‘Storytelling’
 • šVerhalenvertellers die inspireren
 • šWe gaan op pad, letterlijk en figuurlijk
 • šVeel interactie met andere deelnemers
 • šWe dagen je uit op je comfortzone
 • šHeel veel oefenen, alleen en samen: doen, doen, doen
 • šEn dat alles in een entourage die je in vervoering brengt …

We garanderen ook bij het online programma een goede balans qua online ontmoetingen en offline oefeningen. We houden een kleine en intieme groep aan, zodat je echt contact met elkaar hebt en geïnspireerd kunt worden.

Ons verhaal

SemVerhalen, ik ben er dol op, ik leef ervan, ik zie overal een verhaal in. Ik help je dit verhaal te vinden en te vertellen voor nu en in de toekomst en op jouw unieke manier. Mijn jarenlange ervaring in communicatie, sales en HR zet ik als magische mix in om je te ondersteunen in het halen van het door jou gewenste resultaat.
Annemarieke: Authenticiteit, dat is mijn ding. Ik zorg dat je het bijzondere in jezelf ontdekt en daar werk van maakt. Dat je koestert wat bijzonder is en dit uitdraagt. Mijn brede ervaring als trainer, coach en consultant in communicatie, samenwerking, (zelf)leiderschap en verandermanagement bieden daartoe een stevig fundament.
Hier start jouw verhaal
Wanneer
Heb je interesse, laat het ons dan weten. Zodra we een groep kunnen vormen, bepalen we in samenspraak met de deelnemers een datareeks.
Waar
Domein Withof, Deurnevoetweg 8 in 2900 Schoten (vlakbij Antwerpen).

De investering in jouw story
€1.500,- voor drie programmadagen, inclusief materiaal, locatie en alle catering. Exclusief BTW en terugkomdag.

Inschrijven doe je zo
Meld je aan via info@storylogie.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte telefonische kennismaking.

Nog vragen?
Bel Sem Stemerding +31 611 78 97 52 of Annemarieke van den Boogaard +32 499 10 50 60 of kijk op Storylogie.com voor verhalen en informatie over storytelling, verandercommunciatie en -coaching.